Over ons

Via dakraamrolgordijn.eu komt u terecht bij de specialisten van dakraamleverancier.nl. Wij zitten al 20 jaar in het vak en voorzien u met de kennis en ervaring die wij in deze jaren hebben opgedaan graag van advies en tips.

Voordelige prijs en goede kwaliteit
De producten die u bij dakraamleverancier.nl bestelt, scoren niet alleen hoog wat betreft kwaliteit, maar ook op kostengebied. De dakraamrolgordijnen die u via dakraamleverancier.nl bestelt, zijn namelijk van goede kwaliteit en voorzien van een voordelig prijskaartje. U wordt bij ons voor een kwalitatief goed dakraamrolgordijn dus niet op hoge kosten gejaagd wordt. Bovendien bent u gegarandeerd van een garantieperiode. Deze verschilt uiteraard per dakraamrolgordijn.

Eenvoudige montage
De montage van een dakraamrolgordijn is zeer eenvoudig, zoals we u eerder ook al vertelden. Het enige dat u nodig heeft is een schroevendraaier, alle andere benodigdheden vindt u in het complete pakket dat u geleverd krijgt bij de aankoop van het dakraamrolgordijn. Met ongeveer 15 minuten hangt uw gordijn dat u helemaal zelf hebt uitgekozen en helemaal past bij uw dakraam en uw woning.

Contact
Dakraamleverancier.nl staat u graag te woord wanneer u vragen hebt of wanneer er een probleem moet worden opgelost. Neem dan ook gerust contact met ons op en kom er achter wat wij zoal te bieden hebben.